Ünnepelt a Vackor és a Kölyökmackó Óvoda

2017.05.29.

Két alpolgármester is tiszteletét tette azon az ünnepen, amelyen a Vackor és a Kölyökmackó Óvodában emlékeztek az alapítás évfordulóira. Pestszentlőrinc-Pestszentimrén megkülönböztetett helyet kap a gyermekekkel való foglalkozás. Minden városvezető azon van, hogy a kicsinyek minél jobb körülmények között készülhessenek iskolás éveikre.

Néptáncosok jubileumi ünnepe

2017.05.23.

Néptáncosok gálaműsorával ünnepeltek a XVIII. kerületben. A városvezetés együtt élvezte a bemutatót. Ughy Attila polgármester képviseletében Galgóczy Zoltán alpolgármester mondott köszöntőt. A városvezetői figyelem sok fiatal számára ad biztatást, akik – ha eddig nem is –, de valószínűleg rövid időn belül bekapcsolódnak a néptáncmozgalomba.

A 21. tavaszi tárlat – sajtos sütivel

2017.05.10.

Az Ughy Attila polgármester irányította városvezetés szoros kapcsolatot ápol a kultúrával. Megszokottá érlelődött, hogy – belépve a polgármesteri hivatal kapuján –kiállítás fogadja a látogatókat. Május 2-án sem volt ez másképp.

Szívügyüknek tekintik az iskolákat továbbra is

2017.04.04.

Köznevelésbarát önkormányzatnak tartja magát Pestszentlőrinc-Pestszentimre városvezetése. Vallják, hogy minden gyerek tehetséges valamiben, az önkormányzatnak pedig épp olyan fontos kötelessége, mint az óvodának, iskolának, hogy a maga eszközeivel hozzájáruljon e tehetség kibontakoztatásához.

Ezeket a cikkeket olvastad már?