Az akadémista úszók mögött biztos háttér az önkormányzat

Rió közeledtével minden sporttal kapcsolatos esemény fokozott figyelmet von magára Pestszentlőrinc-Pestszentimrén is. Nem véletlen, hiszen a közvélemény mellett az önkormányzat is készül az olimpiára. Utóbbi persze már régen megkezdte. Ughy Attila polgármester számára fontos a sport, elsődleges az egészséges életmódra nevelés, illetve az egészségmegőrzésen belül a megelőzés. Ahogy az önkormányzat erejéből futja, mindent megtesz a verseny- és tömegsport támogatásáért, fejlesztéséért.

A Városgazda Utánpótlás Akadémia úszói megkezdték az igazi darálást. Elkezdődött a kőkemény versenyszezon, így végül is egyik medencéből kimászva a hajszárítás után ugranak a következőbe. Horváth Zoltán szakosztályvezetőnk a 43. Arena Junior Úszó Európa-bajnokságot követően növendékeinkkel is útnak indult, hogy megmutassuk mit is tud az Akadémiánk.

“Csapatunk Egerben az Úszó Országos Bajnokságon rendkívül jól szerepelt. Minden versenyzőnk kiválóan teljesített. 13 egyéni rekord született. Nagy meglepetésre Berta Barbara középdöntőt úszhatott 200 mellen. A csapat tagjai Berta Barbara, Fias Fanni, Mezei Jade, Kulcsár Zalán és Gábor Ronett voltak. Nagyon elégedett vagyok az eredményekkel. Gratulálok!” – nyilatkozta az akademia18.hu-nak Horváth Zoltán szakosztályvezető.

Erről szóltunk bevezetőnkben. Ezek az utánpótlás korú gyerekek, akik a sikerért küzdenek, nem is tudják, hogy az önkormányzati háttér milyen sokat számít az eredményeikben. Ez számukra nem is fontos, csak a siker, az eredményesség. A szülők viszont jól tudják, milyenek az alapok és nyugodtan engedik gyerekeiket helyben sportolni.

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/29002/pics/lead_800x600.jpeg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?