Duplázott Fruzsina, a városvezetés gratulációja

A célbeérés pillanata

Korábbi híradásunkban beszámoltunk Racskó Fruzsina szombaton szerzett aranyérméről. A fiatal versenyző vasárnap is remekelt. Szerkesztőségünk odarepíti Fruzsinának a XVIII. kerületi városvezetés gratulációit, jókívánságait. Ennél szebb előkészítése nem is lehet a kerületben az augusztus 5-én kezdődő olimpiának.

Kerületünk kajakosa a Minszkben zajló ifjúsági kajak-kenu világbajnokságon a szombati versenynapon tökéletesen kezdett: k-4 500 méteres számban világbajnoki aranyat szerzett. Fruzsina július 31-én, vasárnap sem adta alább és Gazsó Alida Dórával párban a k-2-es döntőben is a dobogó legmagasabb fokára állhattak. Gratulálunk!

Ahogy arról beszámoltunk már korábban a junioroknál Fruzsina (nyitóképünkön jobbra) az 500 méteres női kajaknégyes versenyén lett világbajnok Pupp Noémi, Gazsó Alida Dóra és Homonnai Luca társaságában.

A második döntős versenynapon, július 31-én Gazsó Alida Dórával párban is sikerült aranyat szereznie kerületünk büszkeségének. A lányok a k-2 500 méteres fináléjában nagyon szoros versenyben előzték meg a dán és a lengyel hajót, mindössze 2 tized másodperccel hamarabb, 01.49.435-ös idővel sikerült célba érniük a második dánok előtt.

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/29108/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?