Remek lesz a nyár a Bókay-kertben

Jó közösség és sok program várja a kerületben táborozó gyerekeket a XVIII. kerületi Bókay-kertben. A legtöbb turnust és programot a Bókay-kerti napközis tábor, illetve a Városgazda Utánpótlás Akadémia sporttábora kínálja a nyár végéig.

A Bókay-kert létesítményei egyébként a nyár folyamán éppúgy várják az érdeklődőket, mint az év más részeiben. A kalandpark, a sportpályák, a játszóterek, a strand, az uszoda a táborozók mellett a többi kerületi gyerek és felnőtt pihenését is szolgálják ilyenkor is.

A napközis tábor augusztus 19-ig hétfőtől péntekig tartó heti turnusokban fogadja a jelentkezőket. A tábori díjakkal kapcsolatos információk olvashatók a www.bp18.hu oldalon, és itt találhatók a telefonszámok is, amelyeken érdeklődni lehet. Az akadémia a legnépszerűbb sportágakban egészen augusztus 26-ig hirdet táborokat.

A Városgazda XVIII. Kerület Nonprofit Zrt. és a Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata által alapított Városgazda Utánpótlás Akadémia az egyik legfontosabb záloga annak, hogy a kerületben egészséges, kihívást kereső, a versenyeken pedig tisztességesen helyt álló generációk nőhessenek fel.

Az Akadémia nem titkolt célja, hogy a kerületben azok a sportágak is szerephez jussanak, amelyek eddig nem találták a helyüket; hogy tovább bővítsék a sportolási lehetőségeket és a választható repertoárt; hogy a kerületi sport-infrastruktúra folyamatos fejlesztésével minőségi és nélkülözhetetlen szolgáltatást jöjjön létre.

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/29101/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?