Győzelem strandfociban

Kupák, érmek, csapatok

Széleskörű sportkapcsolatokat ápol Pestszentlőrinc-Pestszentimre önkormányzata a különböző sportszövetségekkel és sportszervezetekkel. A városvezetés tisztában van vele, mennél nagyobb a kerületi csapatok lehetősége a mérkőzésekre, annál nagyobb az esély a fejlődésre is. A nyári időszak arra is jó, hogy különböző rendezvényeken mérkőzhessenek egymással a legkülönbözőbb, de minőségi csapatok.

A Városgazda Utánpótlás Akadémia szervezte a Pest megyei U13-as és U11-es strandlabdarúgó-bajnokságot. A nap is rámosolygott a szervezőkre, így csodálatos strandidőben sikerült lebonyolítani az egész hétvégés rendezvényt.

Láthatóan mindenki nagyon jól érezte magát szombaton és vasárnap is. Csodás idő, sok szurkoló és mellette a Bókay-kert szép környezetében eshettek egymásnak a csapatok. A Városgazda Utánpótlás Akadémia csapatain kívül részt vett partner csapatunk, a Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub is, továbbá elfogadta a meghívást a Törökbálint LASE, a GARVITTAX-Nagymaros és a Kelen SC csapata is.

– Köszönjük a rendezés jogát és a megkeresést a Pest Megyei Labdarúgó Szövetségnek. Nagy örömünkre szolgált, hogy az U11 és U13-mas korosztály tornájának házigazdái lehettünk a hétvégén. Szombaton az U13-mas korosztályunk lépett pályára két csapattal. Nagyon jó eredményeket értünk el és a végén az első és a harmadik helyért járó kupát is mi hozhattuk el. A második helyre közénk ékelődött a Dunakeszi Kinizsi csapata, akikkel igazán nagy csatákat vívtunk. Vasárnap az U11-es csapatunk lépett pályára, aki a második helyet tudta megszerezni a Dunakeszi mögött. Így a két nap alatt az első három hely mindegyik kupáját elhoztuk. Szerintem egy igazán ígéretes és nagyon jó szervezésű tornán vagyunk túl. Szülők, gyerekek egyaránt jól érezték magukat és személy szerint nagyon örültem a magas nézőszámnak is – mondta Szabó László szakosztályvezető

– Először is szeretném a Szövetségnek, a Városgazdának és személyesen Szabó Lászlónak megköszönni a szervezést. Nagyon jól éreztük magunkat. Úgy érzem, hogy a két klub együttműködése is azért jöhetett létre tavaly, mert egy profi célt kitűzve és egy magas színvonalat tartva már-már baráti versengést folytatunk egymással. Ez úgy gondolom, hogy a mostani hétvégén is megmutatkozott, hiszen mindkét napon a két klub csapata hozta el felváltva az első és a második helyet. Az egyre színvonalasabb tornák hozzájárulnak ahhoz, hogy az egyéni fejlesztés magasabb minőségen történhessen meg – emelte ki Lámpi Tibor a Dunakeszi edzője.

A 2015/2016-os Pest megyei U13-as strandlabdarúgó-bajnokság végeredménye:

1. Városgazda Utánpótlás Akadémia I.

2. Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub

3. Városgazda Utánpótlás Akadémia II.

4. Törökbálint LASE

5. GARVITTAX-Nagymaros

A 2015/2016-os Pest megyei U13-as strandlabdarúgó-bajnokság végeredménye:

1. Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub

2. Városgazda Utánpótlás Akadémia

3. Kelen SC

4. Törökbálint LASE

5. Unknown-3

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/29313/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?