Kézműves sörök a Sörfesztiválon

A sörfesztivál sajtótájékoztatóján

A hétvégi Sörfesztivál közösségteremtő szerepét hangsúlyozta Kucsák László országgyűlési képviselő, a rendezvény egyik fővédnöke, az esemény sajtótájékoztatóján. A Kossuth téren augusztus 12-14. között második alkalommal rendezik meg a kézműves sörfőzdék találkozóját.

– Már a tavalyi, sikeres első rendezvény is bizonyította, hogy a Sörfeszt jó alkalom arra, hogy baráti társaságok, régi és új ismerősök összejöjjenek, és finom ételek és egy-egy hűsítő nedű mellett beszélgessenek. A Kossuth tér ehhez kellemes helyszínt, a fellépők pedig a jó hangulatot biztosítják – mondta Kucsák László.

Galgóczy Zoltán reméli, hogy idén is több ezren kilátogatnak a Kossuth térre. Aki eljön, az tíz sörfőzde kiváló termékeit kóstolhatja meg.

A fesztivál pénteken 18.15 órakor kezdődik, az ünnepélyes megnyitó 19.45 órakor lesz, amit este nyolckor Szikora Róbert és az R-GO koncertje követ. Szombaton és vasárnap már délben megkezdődik a program. A színpadon szombat este nyolckor a Belmondo együttes, vasárnap ugyanebben az időben Roy és Ádám lép fel.

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/29375/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?