Karatetáborban jártak az akadémista gyerekek

Ismét sport, ismét egészségmegőrzés, ismét megelőzés. Ráadásul vendégségben. A lőrinci városvezetés megkülönböztetett figyelmet fordít a Városgazda Utánpótlás Akadémia tevékenységére. Támogatja a gyerekeknek olyan különleges táborokban való részvételüket is, mint amit az IKO Kyokushin Karate szervezett. A sportélmények nem maradtak el ezúttal sem.

A XVIII. kerületi Városgazda Utánpótlás Akadémia karatésai is részt vettek az IKO Kyokushin Karate nevű szervezet nemzetközi nyári táborában. A “hagyományokhoz” híven idén is több száz gyermeket látott vendégül a Spartan Summer Camp.

A táborban nemcsak a test, de a lélek edzése is fontos szerepet szokott kapni, a kyokushin karate, mint harcművészet talán ezért is annyira népszerű a gyerekek körében.

A szórakoztató programok is közkedveltek voltak, Ferencz Róbert beszámolója szerint az edzések végén mindenki mosolygósan tért haza.

„A Városgazda Utánpótlás Akadémia karate szakosztályát 13 fővel képviseltük. A 6 nap alatt 16 edzésen vettünk részt, a gyerekeket sok-sok színes program is várta. Sétahajókázás, élő csocsó, sumó, foci, kosárlabda, krétarajz verseny, darts, lángosozás stb. Akadémistáink mindannyian keményen állták a megpróbáltatásokat és a tábor végén nyolc fő sikeres technikai és küzdő vizsgát tett. Nagy örömünkre szolgál, hogy a karate felkerült az olimpiai sportágak közé így még nagyobb lelkesedéssel folytatjuk a munkát!” – mondta el Fodor Emőke, az egyik edző.

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/29515/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?