Örmény színházi bemutató a Kondorban

Pestszentlőrinc-Pestszentimre vezetése a sport mellett a kultúra értékeinek elhivatott pártolója is. A városvezetés közreműködésével tavaly segítették életre kelni az örmény nemzetiségi színházat, amely most újabb előadásra készül.

Az Artashat Örmény Nemzetiségi Színház színházi bemutatót tart 2016. augusztus 28-án, vasárnap 10 órakor a XVIII. kerületi Kondor Béla Közösségi Házban. A darab címe: Gigosz.

A XVIII. kerületi Örmény Nemzetiségi Önkormányzat tavaly májusi ülésén született döntés az Artashat Örmény Nemzetiségi Színház megalapításáról településünkön, Keller Linda színművésznek, az Örmény Kulturális Egyesület elnökének vezetésével. A Rózsa Művelődési Házban nyílt lehetőséget arra, hogy a kerületi Örmény önkormányzat szervezésében a Nemzetiségi Színházi Szövetséggel közösen előadja az Artashat Örmény Nemzetiségi Színház a Csárdáskirálynő nagyoperett bemutatójának századik évfordulója alkalmából az Éljen a szerelem! című darabot.

Nemzetiségi Színházi Szövetség és az Artashat Örmény Nemzetiségi Színház koprodukciójában ingyenesen tekintették meg az érdeklődők az Éljen a szerelem! című előadást augusztus 30-án a Rózsa Művelődési Házban. Az előadás nagy sikert aratott.

Hasonlóan sikeres előadás várható augusztus 28-án a Kondor Béla Közösségi Házban.

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/29581/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?