Kerületieknek 100 forint a regisztrációs jegy az Aeroparkba

Közösen ünnepelhetnek a volt malévosok és a kerület Szeptemberi Kóstolójának vendégei. A városvezetés nagyszerű hagyományt teremtett azzal, hogy egy időben rendezi a helyi esemény a Malév idén 70. születésnapjával. A városrész és a repülőtér között amúgy is ragyogó a kapcsolat, a Budapest Airport vezetése harmonikusan együttműködik Pestszetlőrinc-Pestszentimre vezetésével. Ennek legmarkánsabb pontja a klaszterbe tömörülés, amellyel a reptérkörnyéki fejlesztések feltételeit tudják minden érdeklődő számára áttekinthetővé tenni. A klasztermunka példaértékű a szervezetek között.

Budapest XVIII. kerülete ad otthont a Ferihegyi repülőtérnek, korábban MALÉV-nak és a dolgozók nagytöbbségének. 2016. szeptember 10-én ismét találkozhat ez a remek közösség, és vidám, családias keretek között ünnepelheti a Malév 70-ik születésnapját, egybekötve Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzatának nagy hagyományokra visszatekintő, Bókay-kertben rendezett Szeptemberi Kóstolójával. A két helyszín között ingyenes nosztalgiabusz ingajárat közlekedik a mellékelt menetrend szerint.

Ez alkalomból a XVIII. kerület lakosai (lakcímkártya felmutatása mellett) jelképes 100 Ft regisztrációs jeggyel tekinthetik meg az Aeropark repülőmúzeumot. A volt Malév dolgozók számára (ahogy a jelenlegi iparági szakemberek számára is) a mindenkor érvényes kedvezmények szerint eleve 100 Ft regisztrációs jeggyel látogatható az Aeropark.

Az Aeropark az adott napon mindenki előtt nyitva áll, de a kedvezmények csak a fenti látogatókra vonatkoznak. Érvényes jegyárainkat megtekintheti itt: www.aeropark.hu

Nyitva tartás: 9-18 óra között.

Programok

Pilótafülkék megtekintése, repülőgép-szimulátor, utaskörök a muzeális repülőtéri Zsiguli/Wartburg autókkal, MALÉV nosztalgia filmek, hideg-meleg ételek, kávézó, ajándékbolt.

Repülőter-látogatás és Li-2 repülés (utóbbiakhoz regisztráció szükséges szeptember 5-ig a www.repterlatogatas.hu/booking oldalon!)

A Reptérlátogatás program a XVIII. kerületi lakosoknak és iparági dolgozóknak 20% kedvezménnyel vehető igénybe! Ez a kedvezmény kizárólag a reptérlátogatásra vonatkozik, a Li-2 sétarepülésekre nem vehető igénybe!

Parkolás és transzfer

2 óra parkolás ingyenes, ezt követően 500 Ft/óra.

Az V. ker. Deák tértől, a XVIII. kerületi Bókay-kertből és a Market Centráltól (Vecsés-nyugat) nosztalgia Malév Ikarus csuklós busz szállítja az utasokat díjmentesen, az alábbi menetrend szerint:

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/29738/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?