Legmagasabb szintű kormányzati elismerés a Budapest Airport vezérigazgatójának

Jost Lammers vezérigazgató

Az Ughy Attila vezette XVIII. kerület nagyon jó kapcsolatokat ápol a Budapest Airporttal, amely a városrész számára sok munkahelyet, kiterjedt üzleti lehetőségeket jelent. Szoros együttműködésük révén a jövő fejlesztéspolitikáját is összehangolják. Pestszentlőrinc-Pestszentimre városházáján bizonyosan örömmel fogadták a hírt, a reptér vezérigazgatója magas kormánykitüntetést kapott.

Hat szakember vehette át idén a Pro Turismo-díjakat, köztük volt Jost Lammers, a Budapest Airport Zrt. vezérigazgatója is.

A Pro Turismo-díj a turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerésének számít, a díjakat nem más, mint Bienerth Gusztáv turisztikai kormánybiztos adta át nemrég a díjazottaknak.

Elsősorban olyan szakemberek részesültek a kitüntetésben, akik személyükben, teljesítményükkel is a turizmus megújulását képviselik.

Az MTÜ közleménye szerint 1989 óta az idei díjazottakkal együtt 256-an részesültek a Pro Turismo-díjban, de ez a szám nem nőhet nagyot az elkövetkezendő években.

Egy, a Magyar Közlönyben megjelent rendelet szerint ugyanis – ami Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter nevéhez kötődik – a Pro Turismo-díjban évente maximum hat személy részesülhet, a díj ezzel még nagyobb elismerésnek minősül.

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/30740/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?