Berki Krisztián kedvelt példakép Pestszentimrén

A XVIII. kerületi városvezetés szívügye az egészséges életmód kialakítás a felnövekvő korosztályban. Így támogatnak minden olyan kezdeményezést, amelyek révén mozgás minél közelebb kerül az iskolások lelkéhez. Most is ilyen találkozásról tudósíthatunk.

A magyar olimpiai aranyérmes (2012, London) tornász, Berki Krisztián játékos testnevelés órát tartott ötödikes diákoknak a pestszentimrei Kastélydombi Általános Iskolában.

A meglepő látogatás a Bajnokok Útja Alapítvány iskolalátogatási programja keretében valósult meg. A tornász az előző tanévben már járt az intézményben, akkor motivációs előadást tartott a gyermekeknek.

Berki Krisztián ezúttal egy játékos testnevelés órát tartott, és különféle gyakorlatokat mutatott be a diákoknak, a bátrabbak megpróbálhatták leutánozni őt a szőnyegen és a gyűrűn.

Berki Krisztián legutóbb egy héttel ezelőtt szállt versenybe az országos bajnokságon, melyet sikeresen megnyert.

”Nehéz időszakon vagyok túl a sérülések miatt, ezért nagyon fontos volt számomra ez a siker” – jegyezte meg Berki Krisztián.

A Bajnokok Útja Alapítványról röviden:

Az alapítvány azt a nemes célt tűzte ki maga elé, hogy segítse a jövő bajnokait az álmaik megvalósításában, illetve azt, hogy népszerűsítse az egészségtudatos életmódot a mindennapi életben. Az alapítvány munkájában neves sportolók vállalnak aktív szerepet.

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/30817/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?