Műfüves focipálya a kerület karácsonyfáján

Újabb dísszel gazdagodott Pestszentlőrinc-Pestszentimre karácsonyfája. Műfüves sportpályát avattak óvodásoknak. A kerület lakói örömmel fogadják, hogy egymás újat kerülnek újabb és újabb díszek a karácsonyfára, érzik, hogy a városvezetés is azt akarja, amit ők. Hogy a gyerekeknek minél jobb infrasruktúra szolgálja fejlődésüket.

Néhány órával az első mini-futballpálya átadása után, a Vackor Óvoda gyermekei is boldogok lehettek. Nekik is jutott a jóból, ők is új műfüvest kaptak köszönhetően az Ovi-Foci Alapítványnak.

Dr. Molnár Andrea, alapítványi elnök kedves szavakkal szólt a gyerekekhez, bízva abban, hogy sok örömük lesz a pályában. A Vackoros ovisokat Lévai István Zoltán alpolgármester köszöntötte, majd Galgóczy Zoltán alpolgármester is kedves szavakkal üdvözölte az izgatott gyerekeket.

A nemzeti színű szalag átvágása után az ügyesebbeknek jutott is egy-egy darabka a tricolorból. A Vackor óvodásai ezután átvették az új birodalmukat, s bemutatták a vendégeknek, hogyan kell gurítani, kezelni a labdát.

Igaz, egyelőre még csak a pöttyöset.

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/31630/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?