Fitnesz és aerobic verseny nagy lehetőséggel

Béres Alexandrával és Katus Attilával léphetnek fel egy műsorban azok a fitness és aerobic csapatok, amelyek jelentkeznek a sportválogatóra. A városvezetés folyamatosan kutatja a kerület tehetségeit a legkülönbözőbb területeken. Ezúttal a sport speciális ága kínálja a lehetőséget a jelentkezőknek, hogy a legjobbakhoz mérhesse magát, s velük egy műsorban léphessen fel.

A versenyre olyan amatőr csapatok jelentkezését várják, akik 3-5 perc időtartamban fitnesz vagy aerobic stílusban készítenek koreográfiát és olyan vegyes korosztályú – minimum 6, maximum 20 fős – csapatot állítanak össze, amelyben alsós, felsős vagy akár középiskolás gyermekek is szerepelnek.

A válogatóra 2017. február 18-án 14 órától kerül sor a Deák Ferenc „Bamba” Sportcentrumban, ahol a csapatoknak szakmai zsűri előtt kell koreográfiájukat bemutatni.

A selejtező során a három legjobbnak bizonyuló csapat fellépési lehetőséget kap a 2017. április 8-án megrendezésre kerülő II. Városgazda FittAkadémia rendezvényünkön, a Pestszentimrei Sportkastélyban, ahol Béres Alexandrával vagy Katus Attilával léphet együtt színpadra!

Jelentkezés: 2017. január 15-ig, a blocosz.adrienn@varosgazda18.hu e-mail címre küldött levéllel, amelyben fel kell tüntetni a csapat nevét, vezetőjének nevét, elérhetőségeit, a koreográfia fantázianevét, a zene előadóját és pontos címét, amelyre a koreográfiát betanulták, valamint a csapat létszámát, tagjainak nevét és életkorát, s kitölti a jelentkezési lapot.

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/32307/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?