Jutalmak a legjobb diákoknak

Pestszetlőrinc-Pestszentimre büszke tehetséges gyerekeire, s mindent megtesz értük, fejlődésükért. A városvezetés szívügye, hogy a kerület tálentumai minél jobban kiaknázhassák tehetségüket, megvalósítsák álmaikat. Ezért minden tőlük telhetőt megtesz.

Az Ady Endre Általános Iskola citerazenekarának fellépése nyitotta meg a XVIII. kerületi Diákhetek rendezvénysorozat díjátadó gáláját december 16-án, a Kondor Béla Közösségi Házban. A Ki Mit Tud vetélkedőn különdíjas zenekar mellett több más, a helyi tehetségkutatón sikeres szereplő is fellépett a gálaműsorban.

Galgóczy Zoltán alpolgármester köszöntőjében elmondta, hogy büszke arra, hogy milyen sok tehetséges általános és középiskolás gyermek van Pestszentlőrinc-Pestszentimrén, és reméli, hogy ezek a gyerekek az életük során elérik álmaikat, és közülük minél többen ki fogják aknázni a tehetségüket.

– Bízom benne, hogy a legtehetségesebbekkel a különböző országos, tudományos vagy kulturális versenyeken is találkozni fogunk még – mondta az alpolgármester.

A kerületi diákhetek rendezvénysorozat ötletgazdája Grünvald Mária, a XVIII. kerületi Felnőttek Gimnáziuma igazgatója. A kitűnő pedagógus 21 évvel ezelőtt hívta életre ezt a nagyszabású rendezvénysorozatot, melynek során különböző sport, tudományos és kulturális versenyeken mérhetik össze tudásukat a fiatalok.

A rendezvénysorozatot lezáró gálán a kategóriák helyezettjeinek Galgóczy Zoltán és Grünvald Mária mellett Császár Bíró Lilla, a Kondor Béla Közösségi Ház és Intézményei vezetője, valamint Varga Ferenc, a közösségi ház általános igazgató helyettese adta át a megérdemelt okleveleket és könyvjutalmakat.

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/32656/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?