Megakoncert a Sportkastélyban – teltházzal

DJ Dominique

Pestszentlőrinc-Pestszentimre önkormányzata ismét közelebb került egy lépéssel a szórakozni vágyó fiatalok szívéhez. Nagyszerű diszkóbuli megszervezését segítette a feltételek megteremtésével.

A XVIII. kerület végérvényesen felkerült a budapestiek által méltán közkedvelt koncerthelyszínek közé, mivel óriási sikert aratott a Sportkastélyban ismét megtartott kerületi Retro show.

A hat órát is meghaladó megakoncerten fellépett a 80-as évek három ma is népszerű magyar pop dívája: Szűcs Judit, Dolly és Zoltán Erika, akiknek műsorában felcsendültek ismét a legnagyobb sikert hozó örökzöld slágerek, amellyel sikerült táncra perdíteni a közönséget. A fellépők közötti köztes időt kihasználva két régi „motoros” DJ Dominique és DJ Lotters retro zenei válogatással alapozták meg a koncert hangulatát és tüzelték fel a bulizni vágyókat.

Az est fénypontját a retro korszak egyik világsztár együttese, a Boney M. egyik énekesének Sheyla Bonnick és zenekarának fellépése jelentette, amellyel ismét a Sportkastély falai közé varázsolták azokat az időket, amikor az ország, sőt az egész világ táncolt ezekre a dallamokra.

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/33022/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?