A nyuszi az időseknek is hozott ajándékot

Idén is ápolta jótékony hagyományát Pestszentlőrinc-Pestszentimre önkormányzata, s élelmiszercsomagokkal kedveskedett a 65 éven felülieknek. Ughy Attila polgármester fontosnak tartja, hogy Húsvétkor, karácsonykor és október táján az önkormányzat az élelmiszercsomaggal is tanújelét adja, hogy odafigyel az idősekre.

Húsvét alkalmából élelmiszercsomaggal kedveskedett Pestszentlőrinc-Pestszentimre önkormányzata a kerületben élő 65 éven felülieknek.

A kerület vezetése évente két alkalommal – húsvét mellett karácsonykor is – állít össze tartós élelmiszerekből ajándékcsomagot az idősebb korosztálynak.

Az április 11-12-én lezajlott akció során 20 ezer csomag várta az arra jogosultakat a pestszentimrei Sportkastélyban, illetve a Lőrinci Sportcsarnokban.

– A nagy többség minden alkalommal eljön és átveszi az önkormányzat ajándékát. Általában 2-3 ezer olyan jogosult van, aki nem él a lehetőséggel, vagy azért, mert nincs rá szüksége, de biztosan vannak olyanok is, akik úgy gondolják, hogy más jobban rászorul az adományra – mondta Ughy Attila polgármester.

A két nap során megmaradt csomagok – melyekben ezúttal száraztészta, liszt, húsvéti kalács, kolbász és torma volt – a nagycsaládosok egyesülete, illetve a Tiszta Forrás Alapítvány révén jutnak el a rászorulókhoz.

Tekintsék meg Ughy Attila videónyilatkozatát.

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/37281/pics/lead_800x600.jpg
20 ezer csomag,Élelmiszercsomag,Húsvét,Lőrinc
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?