Tojáskereső családok a pestszentlőrinci parkban

A családok élete mindig a városvezetés gondolatainak középpontjában áll, különféle lehetőségek biztosítása révén szeretnék minél komfortosabbá, élvezhetőbbé tenni mindennapjaikat. Húsvét alkalmából a kisgyerekes családokra összpontosították a figyelmet.

Nagypénteken első alkalommal szervezett “Meglepetés tojáskeresés”-t az AnyaVÁRlak csoport kerületi kisgyermekes családoknak.

Nagy volt a nyüzsgés, a gyerekek lelkesen szaladgáltak a Kossuth téri parkban, hogy minél több tojást összegyűjtsenek. Míg a totyogó babáknak a fűben elrejtett tojások felkutatása okozott élményt, az óvodások gyorsan teletették kiskosarukat, és lelkesen számolgatták összegyűjtött tojásaikat.

Aki kosár nélkül érkezett, annak sem kellett szomorkodni, mert az AnyaVÁRlak csoport kézzel díszített húsvéti kisvödrei közül választhatott magának egyet, és ebbe szedegethette a húsvéti finomságot. A Baba-mama klub XVIII. kerületi szervezői alig győzték a tojásokat újratölteni és a fűben elrejteni. A kellemes tavaszi időben közel húsz család tagjai keresték nagy lelkesedéssel az egészséges nassolnivalót rejtő tojásokat. A gyerekek megállás nélkül szaladgáltak a tojások után.

A kifáradt tojáskereső szülőket a K5 Kult Bistro vendégül látta egy frissítő teára, így a felnőtteknek is elég energiájuk maradt tojást szedni lelkes gyermekeikkel. A közös móka a gyerekeknek és a szervezőknek is felejthetlen élményt jelentett, ezért hagyomány teremtő céllal jövőre is “Meglepetés tojások” várják a tojáskereső.

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/37387/pics/lead_800x600.jpg
anyaVárlak,Húsvét1,tojáskeresés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?