Arany-, gyémánt-, vas- és rubintdiplomás pedagógusok köszöntése

Lévay Józsefné meghatódva vette át rubindiplomáját

A pedagógus mindig szolgálatban van. A jó tanár minden mozdulatból, életmozzanatból tanulni és okulni szeretne. Keresi a jót, a felemelőt, az értékeket – mondta egyebek ünnepi beszédében Ughy Attila polgármester, aki Pestszentlőrinc-Pestszentire idős pedagógusait köszöntötte. Köztudomású, hogy a XVIII. kerületben a városvezetés nagy figyelemmel van a pedagógusokra, minden tőle telhetőt megtesz, hogy munkafeltételeiket javítsa, megbecsültségüket egy életen át biztosítsa.

A XVIII. kerületi nyugdíjas pedagógusok vehették át több évtizedes tanári pályájuk elismeréseként arany, gyémánt, vas-, illetve rubin-diplomájukat a Kondor Béla Közösségi Házban június 13-án megrendezett ünnepségen.

Az idős pedagógusokat Ughy Attila polgármester köszöntötte, aki beszédében úgy fogalmazott, hogy a tanár mindig tanár: akkor is ha piacra megy, és akkor is amikor a postán a másik ember felé fordul, amikor bosszús vagy vidám.

– A tanító tudja, hogy tanulni annyi, mint igazabbá, jobbá, bölcsebbé válni – mondta a polgármester.

Az idei ünnepségen aranydiplomát kapott Dobrai Judit, Akritidu Szófi, Kovács Márta és Tary Magdolna. Gyémántdiplomát vehetett át Pais István, dr. Házman Istvánné Kuna Terézia, Bali Rudolfné, Rusznyák Róbertné, Piszker Györgyné, Majoros Lajosné, Karvasz Gyuláné és Szmilkó Lajosné Fekete Margit. Vasdiplomát kapott, Czibula Nándorné, Deák Károlyné, Horváth Jenőné és Tankó Istvánné. Rubindiplomát vett át Lévay Józsefné.

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/39413/pics/lead_800x600.jpg
Lévay Józsefné,pedagógus,rubindiploma,Ughy Attila
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?