Látvány és tánc a Sportkastélyban

Ughy Attila polgármester sokat vár a táncos rendezvénytől. Büszke művészi vénával megáldott kerületi lakosaira vagy az itt felserdültekre és Pestszentlőrinc-Pestszentimréről elszármazottakra, mint például az legutóbbi Oscar-díjunk kiérdemlőjére, Deák Kristófra is. Tudja, hogy az ilyen tehetségeket felvonultató rendezvényekből, az őket gondozó műhelyekből kerülnek ki a holnap ország-világ által elismert jelesei. Mindent megtesz, hogy támogassa a műhelyeket. Ezért is fontos ez az esemény.

Feltehetően az idén sem csalódnak azok, akik június 28-tól július 2-ig a Pestszentimrei Sportkastélyban rendezendő látványtánc Európa-bajnokságot választják szórakozásul.

A látványtáncok, ha úgy tetszik, számolatlanul foglalják magukba a különböző kategóriákat, így a nyolcadik alkalommal megrendezett esemény sem véletlenül lesz ötnapos, hiszen nem kevesebb, mint 12 kategóriában osztják ki az Európa-bajnoki érmeket a legjobbaknak, ötéves kortól egészen a 36 évesekig.

A kontinensbajnokság két kategória képviselőinek ad versenyzési lehetőséget. A sort a B-sek nyitják meg, akik három napon át (június 28–30.) versenyeznek. Ezt követően, július 1-jén és 2-án az A-kategóriában versenyzők lépnek parkettre. A rendező Magyar Látványtánc Szövetség már hónapok óta dolgozik az Európa-bajnokság sikeréért, s amint ígérik, a jó szórakozás garantált.

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/39635/pics/lead_800x600.jpg
Deák Kristóf,látványtánc,Sportkastély,tehetségek,Ughy Attila
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?