Jutalom az egészségügyi dolgozóknak

Ughy Attila polgármester a XVIII. kerület 100 ezer fős közösségének a nevében külön jutalommal köszönte meg az egészségügyi dolgozók munkáját és reményét fejezte ki, hogy a nyári időszakban kevesebb lesz a beteg, és elegendő idő jut a pihenésre, az őszi időszak előtti feltöltődésre.

A nyári szabadságok kiadását megelőzően jutalomban részesítette a Pestszentlőrinc-Pestszentimre Egészségügyi Szolgáltató dolgozóit a XVIII. kerületi önkormányzat.

A nyári feltöltődéshez személyenként mintegy 35 ezer forint értékű külön juttatással járul hozzá a kerület vezetése.

A jutalmakat jelképesen június 27-én adta át a dolgozóknak Ughy Attila polgármester és Dömötör István, egészségügyért is felelős alpolgármester és dr. Szebényi Attila főorvos, az egészségügyi szolgáltató ügyvezető igazgatója.

– Az egészségünkért, a betegségek megelőzéséért, vagy szükség esetén a gyógyulásunkért dolgozóknak jár a köszönetnyilvánítás. Ennek egyik formája a mostanihoz hasonló béren és cafeterián felüli jutalom átadása. Ilyenkor a köszönet egy picit abból a bűntudatból is fakad, hogy tisztában vagyunk vele, hogy mi mindent nem teszünk meg az egészségünkért, ugyanakkor az egészségügyben dolgozók mégis segítenek rajtunk, a hippokrateszi eskü nevében, hivatástudatból, emberiességből – fogalmazott rövid beszédében Ughy Attila.

– Az önkormányzatot büszkeséggel tölti el, hogy egy olyan egészségügyi szolgáltatónak lehet a gazdája, ahol a dolgozók szakmai hozzáértése, a munkájuk színvonala igen magas, és a betegekkel, a hozzájuk segítségért fordulókkal szembeni bánásmódjuk példaértékű.

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/40726/pics/lead_800x600.jpg
egészségügy,Jutalom,Ughy Attila
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?