Facebook-csoport a családok megsegítéséért

A XVIII. kerület önkormányzata mindig örömmel nyugtázza a lakossági kezdeményezéseket. A kerületi családok megsegítésére irányuló csoport megszervezése is ilyen. Az Ughy Attila polgármester vezette önkormányzat rászorulókat segítő erőfeszítéseit jól ki tudja egészíteni ez a társaság.

’Felajánlom! – a 18. kerület gyermekeiért’ néven szerveződött a közösségi oldalon egy csoport, mely nehezebb sorsú, kisgyermekes családokon szeretne segíteni. Ha önnek is fontos az ügy, csatlakozzon!

Egy kerületi Facebook-felhasználó ötletéhez kapcsolódva indult útjára egy kezdeményezés. Ezzel a kerületben élő rászoruló, kisgyerekes családokat szeretnének támogatni. Pestszentlőrinc-Pestszentimre polgárai a felajánlásokat közvetlenül a családoknak juttathatják el.

A csoport a “Felajánlom! – a 18. kerület gyermekeiért” néven fut.

A 18. kerületben is, mint sok más településen, élnek olyan kisgyerekes családok, akiknek nagy szükségük lenne támogatásra. Ugyanebben a kerületben él sok más (nem feltétlenül) jobb körülmények között élő lakó, család, akik szívesen adományoznak, ajánlanak fel ruhaneműt, élelmiszert, játékot, bútort, fuvart, szolgáltatást, stb., amit célzottan az igazán rászorulóknak szánnak. Ez a támogató közösség ebben próbál segíteni. Összehozni a felajánlott segítséget a rászorulókkal.

Csatlakozz, ha tudsz adni vagy ismersz olyat, akinek jól jönne! – olvasható a csoport leírása.

Ha segíteni szeretne nehezebb sorsú kerületi családokon, gyermekeken, akkor ebben a csoportban jó lehetőség kínálkozik rá.

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/42307/pics/lead_800x600.jpg
Facebook-csoport,Felajánlom,Pestszentlőrinc-Pestszentimre,Ughy Attila
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?