Ragyogó lett a Vilmos Endre Sportcsarnok

A Vilmos Endre Sportcsarnok teljes felújításából már csak a festés hiányzik, amire jövőre kerül sor. Idén a létesítmény teljes világítása újult meg. Az Ughy Attila polgármester vezette XVIII. kerületi önkormányzat nagy gondot fordít arra, hogy a városrész sportolni vágyó lakói minél jobb feltételek között mozoghassanak.   

A sportcsarnok felújítási fázisainak egy újabb szakasza készült el. A vadonatúj világítási rendszer nemcsak energiatakarékos, hanem sokkal erősebb és jobb minőségű fényt biztosít az edzések és mérkőzések alatt.

Hamarosan elmondhatjuk, hogy a Vilmos Endre Sportcsarnok teljes egészében megújult. 2016-ban megtörtént a nyílászáróinak a cseréje, továbbá ugyanebben az évben a parketta javítása, csiszolása és lakkozása is elkészült. Idén nyáron a csarnok egész világítása kicserélődött, a 30-40 éves lámpatestek helyett modern LED világítást kapott a létesítmény. A Városgazda18 Zrt. előkészítőként és a projekt lebonyolítójaként vett részt a fejlesztésben.

– A MALÉV SC pályázott TAO támogatásra a csarnok korszerűsítéséhez, és a Városgazda18 Zrt. már a pályázat előkészítésében is segített, illetve mi bonyolítottuk le a projektet. A sikeres pályázat elbírálása után kezdődtek a munkálatok, amelyek során 70 armatúra került kicserélésre, és további korszerű funkciókkal bővült a rendszer. Minden napszak és fényviszony világítási igényét kielégíti, három állásban kapcsolható. A régi világítórendszer átlagos 550 lux megvilágítási értéke 890 lux-ra emelkedett a fejlesztés során úgy, hogy az energiafogyasztás közben az ötödére, hatodára esett vissza. Korábban a csarnok teljes megvilágításának energiaszükséglete 25 000 W/h volt, ami jelenleg mindössze 5 800 W/h. A jövő évi tervekben a sportcsarnok festése szerepel, már csak ez hiányzik a teljes felújításához – mondta Márton Krisztina, a Városgazda18 Zrt. Műszaki és Bonyolító Osztályának vezetője.

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/42516/pics/lead_800x600.jpg
Ughy Attila,vadonatúj világítási rendszer,Vilmos Endre Sportcsarnok,XVIII. kerületi önkormányzat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?