Rablás a Havannán – gyors és sikeres rendőri intézkedés

A Havanna utcában november 9-én egy férfit bántalmaztak és elrabolták mobiltelefonját, a gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően a tettest perceken belül elfogták és elrendelték az előzetes letartóztatását.

Egy kerületi Facebook-csoportban röppent fel a hír, hogy a Havanna utcában késelés történt november 9-én. Utána jártunk az ügynek és kiderült, hogy a hír nem igaz, bár bűncselekmény valóban történt.

“Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy 2017. november 9-én a Budapesti Rendőr-főkapitányságra az Ön által megjelölt helyről „késelésről” sem bejelentés, sem feljelentés nem érkezett.

További kérdésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2017. november 9-én 2 óra 19 perckor érkezett bejelentés, miszerint a Budapest XVIII., Havanna utca 16. szám előtt egy férfit bántalmaztak és elvették a mobiltelefonját. Az elkövetőt – egy 19 éves budapesti férfit – a rendőrség perceken belül elfogta és rablás bűntett elkövetés miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására” – írta közleményében a rendőrség.

Azt mi tesszük hozzá, hogy a bűnügyi statisztikák az utóbbi években mind kedvezőbben alakulnak Pestszentlőrinc-Pestszentimrén. Ez mások mellett annak is köszönhető, hogy a városrész önkormányzata, anyagi és erkölcsi értelemben egyaránt támogatja a helyi rendőrkapitányság munkáját. Ughy Attila polgármesternek elsőrendű fontosságú a városrész közbiztonsága, éppen ezért dolgozik azon, hogy az önkormányzat segítse a helyi rendőrség munkáját.   

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/44704/pics/lead_800x600.jpg
bűnügy,Havanna,rendőrség,Ughy Attila
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?