Adventi börze december 9-én

A Dr. Széky Endre Pestszentimre Történeti Társaság idén is megrendezi az immár hagyománnyá vált Adventi Börze ki mit gyűjt, alkot bemutatóját, illetve – az imrei óvodák hatékony közreműködésével – a kézműves foglalkozást december 9-én, a Szenczi Albert Református Általános Iskolában. Az adventi készülődés az Ughy Attila polgármester vezette önkormányzat hatékony támogatásával valósul meg.

Az adventi esemény, mint mindig, most is ingyenes lesz, és december 9-én rendezik meg, reggel 10 órától 13.30-ig. A helyszín idén is a Szenczi Albert Református Általános Iskola lesz.

A kézműves foglalkozásokon részt vesznek a Gyöngyszem, a Napsugár, a Vackor és a Zöldliget óvoda pedagógusai is, velük, illetve a gyerekekkel karácsonyi ajándékokat, díszeket lehet készíteni majd. Az önkormányzati köszöntés 11.00 órakor kezdődik, és fellép majd a BÓBITA BAND is.

Látogasson el a börzére ön is, mutassa meg a látogatóknak, hogy mi a hobbija, mit gyűjt vagy készít, és ossza meg velük alkotásait, féltett gyűjteményi darabjait!

A szervezők szeretettel várnak mindenkit.

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/44909/pics/lead_800x600.jpg
kézműves foglalkozás,ki mit gyűjt, alkot,Ughy Attila
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?