Úszósikerek az év utolsó versenyén

Büszke lehet úszóira Pestszentlőrinc-Pestszentimre sportszerető lakossága. A Városgazda Utánpótlás Akadémia úszói rendszeresen nagyon szép eredményekkel térnek haza a versenyekről. Így az év utolsó megpróbáltatásáról sem érkezhettek haza másképp, mint érmekkel a nyakukban és újabb egyéni rekordokkal a tarsolyban – olvastuk az akademia18.hu oldalon.

Túlvagyunk a 2017-es év utolsó főversenyén. Az ilyen olyan betegségek ellenére nagyon tisztességesen helyt állt mindenki. Számtalan egyéni csúcs született. Barbi, Fanni, Maja, Jade, Attila, Gergő, Zalán, Norbi vesznek részt a versenyen. Berta Barbi mindkét számában döntőbe jutott. 100 mellen néhány centivel maradt le a dobogó legfelső fokáról, 200 háton pedig a 4. helyen végzett.

Barbi három úszásnemben ismét döntőbe került. Pasku Balázs a siker érdekében visszaléptette a 100 m hátúszástól, hogy Barbi maximálisan koncentrálni tudjon a 200 m mellre, illetve 400 m vegyesre. Úszótehetségünk ismét nagyot alkotott és ezüstérmet szerzett 200 mellen is.

„Nagyon sokat fejlődött mindenki az elmúlt hónapokban mind fizikálisan, mind mentálisan. Versenyzőink teljesítménye abszolút bizakodásra ad okot a 2018-as évet illetően. Folytatjuk azt a munkát, amit elkezdtünk és készülünk a március végen rendezendő felnőtt OB-ra. Sikerekben és egyéni csúcsokban gazdag új évet kívánunk mindenkinek!!!” – Pasku Balázs edző.

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/46400/pics/lead_800x600.png
Pestszentlőrinc-Pestszentimre,sportsikerek,úszás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?