Megnyílt Ferihegy régen várt szállodája

Pestszentlőrinc-Pestszentimre vendégforgalmát is kedvezően érinti Ferihegy szállodájának régen várt megnyitása. A hotelben étterem, bár és 250 vendég befogadására képes konferenciarészleg szolgálja a vendégek kényelmét, amit természetesen magyar családok és külföldiek egyaránt igénybe vehetnek.

Január elején nyílt meg Magyarország első, közvetlen terminál összeköttetéssel rendelkező repülőtéri szállodája, a 145 szobás, 300 vendég elszállásolására képes ibis Styles Budapest Airport Hotel, amelyet a WING Zrt. épített 3,2 milliárd forintért. Szükség is lehet a szállodára, hiszen a napi.hu cikke arról számolt be, hogy 2017-ben összesen 13,1 millió utas fordult meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

A repülőtéri hotel megépítése hiánypótló fejlesztés, Európában ugyanis már szinte minden fővárosban vannak reptéri szállodák. Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója arról is beszámolt sajtótájékoztatóján, hogy a szállodát úgy alakították ki, hogy az egyaránt megfeleljen az üzleti utak miatt Magyarországra érkezőknek, a turistáknak, a családoknak, magyaroknak és külföldieknek. Ezen felül a szállodát igénybe vehetik még a reptéren működő vállalatok dolgozói, a pilóták és a légi forgalomban dolgozó kollégák is.

Palotai Csaba, a szálloda igazgatója közölte, a 2-es terminál és a szálloda között 200 méter a távolság. A hotelben 127 úgynevezett standard szoba (16-19 négyzetméteresek), 10 junior suite (23-24 négyzetméteres) és 8 suite (33-34 négyzetméteres) szoba található, mindegyik légkondicionált és hangszigetelt.

A helyszínen kiosztott közlemény szerint a szállodát a világ vezető utazási és lifestyle csoportja, az AccorHotels kelet-európai stratégiai partnere, az Orbis üzemelteti ibis Styles márkanév alatt. A WING a magyarországi ingatlanpiac vezető, magyar magántulajdonban lévő vállalkozása jelentős projektportfólióval, befektetési tevékenységgel és ingatlanszolgáltatásra specializálódott leányvállalatokkal. A cég irodákat, ipari ingatlanokat, kereskedelmi célú ingatlanokat, szállodákat és speciális ingatlanokat fejleszt, Magyarország legnagyobb irodafejlesztője.

Az Orbis Hotel Group több mint 120 hotellel és közel 20 000 szobával a legnagyobb szállodahálózat Kelet-Európában és valamennyi AccorHotels márka kizárólagos képviselője 16 országban, köztük Magyarországon.

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/47320/pics/lead_800x600.jpg
Ferihegy,ibis Styles Budapest Airport Hotel,szálloda
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?