Példás helytállás: új elektromos autótöltők az ünnepekre

A városrész önkormányzat példás gyorsasággal szerelte fel azt a két

elektromos autó töltő berendezést, amely így Pestszentlőrinc-Pestszentimrén is szolgálhatja a zöldautók környezetkímélő üzemeltetését.

A villanyautósok.hu írta meg, hogy már üzemelnek és ingyenesen igénybe vehetők az elektromos autó töltő berendezések a Pestszentlőrinc-Pestszentimrén.

“A XVIII. kerületi önkormányzat nagyon meglepett bennünket. A karácsony előtti utolsó munkanapon ugyanis felszerelték a kerület pályázaton nyert elektromos autó töltőit, ma pedig megjelent az indításukhoz szükséges applikáció is.” – írták a dicsérő szavakat az oldalukon.

Akinek környezetbarát elektromos autója van, az a 2×22 kW-os AC töltőket két helyen is töltheti a kerületben: a Városháza mellett a Teleki utca és az Üllői út sarkán lévő parkolóban és a Pestszentimrei Közösségi Ház közelében a Vasút utca 49/A szám előtti eddigi taxi parkolóban.

A töltők egyelőre ingyenesen használhatók, az indításukhoz szükséges egy kifejezetten ehhez a két töltőhöz készített applikációra, amelyek BP18 e-töltő néven a Google Play áruházban és az Apple App Store-ban is elérhetők, szintén díjmentesen. Az applikációhoz regisztrálni kell, az ingyenes töltésért be kell pötyögni a telefonszámot, a nevet, az e-mail címet, az autó rendszámát, az országkódot és egy tetszőlegesen választott PIN kódot. Az applikációval ellenőrizhető, hogy a töltőt használja-e épp valaki, továbbá el lehet indítani/le lehet állítani vele a berendezést, illetve a töltés közben az indítás óta eltelt időt és betöltött energiamennyiséget is mutatja.

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/47409/pics/lead_800x600.jpg
autótöltő,Pestszentlőrinc-Pestszentimre,XVIII. kerületi önkormányzat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?