Teljesen felújított önkormányzati lakások várják lakóikat

Fokozatosan újítja meg a lerobbant önkormányzati lakásokat Pestszentlőrinc-Pestszentimre. A hibákat kijavítják, s új burkolatokat is elhelyeznek. Tavaly a harmadik negyedévében több, a XVIII. kerületi Önkormányzat tulajdonában lévő lakás került át a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. Vagyongazdálkodási Divíziójának szárnyai alá.

A leromlott állapotú lakások közül 2018 februárjára ötöt már fel is újítottak a Városgazda18 Zrt. Magasépítési Osztályának munkatársai, hogy az ingatlanok a megfelelő színvonalon mielőbb hasznosíthatók legyenek.

– Munkáink során gyakorlatilag mindent felújítunk a lakásokban, beleértve a gépészetet és a teljes villanyhálózat kicserélését is. Általában egy teljes lomtalanítással kezdjük a felújítást, mert lomos, lelakott ingatlanok kerülnek hozzánk. Elhárítjuk, javítjuk a lakásokban felmerülő különböző hibákat, új hideg és meleg burkolatokkal borítjuk a felületeket. Kicseréljük az elöregedett nyílászárókat, WC csészéket, fürdőkádakat, mosdókagylókat és mosogatótálcákat, a konyhákba pedig új konyhaszekrényeket építünk be. Mindig arra törekszünk, hogy a ránk bízott lakások esztétikailag és funkcionálisan is maximálisan megfeleljenek az elvárásoknak. A Vagyongazdálkodási Divíziónk kezelésére bízott többi lakásban is hasonló felújításokat fogunk elvégezni – nyilatkozta Bera Szabolcs, a Városgazda18 Zrt. Magasépítési Osztályának osztályvezető-helyettese.

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/49571/pics/lead_800x600.jpg
Bera Szabolcs,lakásfelújítás,XVIII. kerületi önkormányzat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?