Gyere Te is! – Tartalmas nyári programok a baptistáknál

A Háló Gyula vezette Pestszentimrei Baptista Gyülekezet minden évben színes nyári programokkal várja a felekezetükhöz tartozó híveket – sőt nem csak őket. Május 12-én és 13-án előnyári lelkigyakorlatot tartanak középiskolásoknak a tahi baptista táborban.

A két nap során lesz túrázás a Pilisben, lelkigyakorlatok a szabadban és a táborban, valamint elmélyült beszélgetések az életkérdésekről a gyülekezet lelkipásztoraival.

Június 8–10. között a balatonföldvári Bethesda üdülőben családosok táborozhatnak. Hatvan embert várnak ide beszélgetésekre, játékokra, kirándulásokra s remélhetőleg már fürdőzésre is. A központi téma az egyén és a közösség viszonya a családban, a munkahelyen, az iskolában és a gyülekezetben.

Július első hetében szervezik meg Tahiban az általános és középiskolások nyári táborát. A több gyülekezetből érkező gyermekekkel és fiatalokkal pedagógusok, szakemberek és önkéntesek foglalkoznak majd.

A programból: bibliaköri tanítások korcsoportokban, szobánkénti és közös áhítatok, sok éneklés, reggeli torna, kreatív foglalkozások, kirándulások, sportolási lehetőség, koncertek, esténként tábortűz.

Augusztus 21–26. között ismét megnyílik Pestszentimrén a „habán udvar”, amelynek keretében közösségi és családi napokra várnak mindenkit. A baptista imaházban és a közösségi otthonban rendezett tematikus napok részeként lesz egészségnap, tudományok napja, a jövő generációjának napja és művészetek napja is.

Részletes program és jelentkezés az Életrevalók – Pestszentimrei Baptisták cím alatt a Facebookon.

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/52229/pics/lead_800x600.jpg
baptisták,gazdag program,Gyere Te is,nyári tábor,Pestszentlőrinc-Pestszentimre
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?