Kutyás élménypark épül Pestszentlőrincen

Pestszentlőrinc-Pestszentimrén nemcsak a lakóközösségek ügyét viseli szívén az önkormányzat, hanem az ember legjobb barátaiét, a kutyákét is.

Nyolc kutyafuttató található a kerületben, amelyeket a játszóterekhez hasonlóan nemcsak nevekkel szeretne ellátni a kerület, hanem egységesíteni is akarja a megjelenésüket. Sőt, még egy városligetihez hasonló komfortfokozatú, de annál – a vélhetően mérsékeltebb igény miatt – kisebb területű kutyás élményparkot is terveznek létrehozni.

Ughy Attila polgármester lelkes híve a fejlesztésnek.

Azt mondják, kutya nélkül lehet élni, csak nem érdemes. A négylábú barátainkról való gondoskodás különleges élmény az ember számára.

Így bizonyosnak látszik, hogy a megújított, egységesebbé tett kutyafuttatókat az ebek is értékelni fogják.

Ughy Attila polgármester lelkes híve a fejlesztésnek.

A futtatókat egységesebbé teszik, ami azt jelenti, hogy egyforma padokat, szemetesedényeket telepítenek. A megszomjazó kutyikák is tudnak majd ezután mind a nyolc helyen ivóvízhez jutni. Ahol nincs vízvezeték, oda kiépítik azt, és a kertrendezések keretében megtisztítják a területet a benőtt növényektől, a kutyák által kikapart zöldet pedig pótolják.

A városligetihez hasonló kutyás élménypark építésének is hamarosan hozzákezdenek. A kutyafuttatók névvel való ellátásához pedig az önkormányzat várja a helyiek javaslatait.

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/55456/pics/lead_800x600.jpg
kutyás élménypark,Pestszentlőrinc-Pestszentimre,Ughy Attila
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?