Nyugdíjas Akadémia – A genderizmust az idősek is elítélik

A Nyugdíjas Akadémia legközelebbi foglalkozásának előadója Monspart Sarolta, világbajnok tájfutó lesz október 6-án, aki arra buzdítja majd Pestszentimre-Pestszentlőrinc érdeklődő nyugdíjasait, hogy éljenek egészségesen.

Már az őszi első előadásra is megtelt az önkormányzat tanácsterme, ami nem csoda, hiszen érdekes témát boncolgatott az előadó Hol vannak a nők? Hol vannak a férfiak? címmel.

Ughy Attila polgármester köszöntőjében kiemelte, csaknem hétszázan jelentkeztek a különféle előadásokra és tanfolyamokra. Sokan szeretnék tehát hasznosan tölteni a szombat délelőttjeiket. A polgármester utalt rá, hogy ezeken a programokon összetartó, jó közösségek is formálódnak. ­– Azt kívánom, hogy ez így legyen az őszi szemeszter alatt is!

Az őszi akadémiai előadássorozatban lesz többek között művészet- és vallástörténeti, geopolitikai, pszichológiai, az egészséges életmóddal és a fogyasztóvédelemmel kapcsolatos előadás. Foglalkoznak az előadók a Facebook és a Youtube szerepével is. Az angol, az olasz, a német és a francia nyelvtanfolyam mellett például a Híres nők a magyar történelemben és a Magyarország története dokumentumfilmek tükrében című kurzus is érdeklődésre tarthat számot.

Az első előadás az ősapáktól egészen a genderizmusig ívelt. Dr. Jászberényi József egyetemi tanár a gendergondolkodással kapcsolatban kijelentette, ez ellen harcolni kell, mert káoszhoz vezet. Megállapításával mélyen egyetértettek az akadémisták.

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/58840/pics/lead_800x600.jpg
genderizmus,Nyugdíjas Akadémia,Pestszentlőrinc-Pestszentimre,Ughy Attila
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?