Idén is felejthetetlen élményt adott a Kapocs-gála

Valóra vált a műsorszervezők álma a Pestszentimrei Sportkastélyban 23. alkalommal megrendezett Kapocs-gálán.

– Jelentem, sikerült a nagy múltú, lassan a hatvanadik születésnapját ünneplő iskola azon szándéka, hogy bemutassa összetartó közösségét, megmutassa sokszínű tevékenységét egy gálaműsor keretében – mondta a megnyitó beszédében Galgóczy Zoltán alpolgármester. – A pedagógusoknak és a tanulóknak egyaránt kihívást jelent minden évben új és izgalmas műsor összeállítása, azaz a Kapocs-gála. Miután végigolvastam a mai programban szereplő tizenkilenc műsorszám listáját, legyen az versmondás, ének- vagy táncprodukció, örömmel mondhatom, hogy az idei gála is felejthetetlen marad.

Telt ház előtt mutathatták be a Kapocs Magyar–Angol Két Tannyelvű Általános Iskola tanulói az erre az alkalomra összeállított műsorkavalkádjukat.

Színpadra lépett az iskola igazgatója, Váradiné Szép Emese, aki a köszöntőjében az iskola minden dolgozójának, tanulójának megköszönte a közösségépítés „kapocsos” munkáját

A műsor alaphangulatát az adta meg, hogy a tanári kar tagjai elénekelték Bródy János Mit tehetnék érted? című dalát. Ezt követően egyik ámulatból a másikba esett a publikum az átéléssel, olykor a pajkos vidámsággal, előadott műsorszámok láttán.

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/73046/pics/lead_800x600.jpg
Galgóczy Zoltán,Kapocs-gála,Pestszentimrei Sportkastély,Pestszentlőrinc-Pestszentimre
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?