Bókay-kert Park strand: megújult nagymedence, megfizethető árak

A megújult nagymedencét élvezettel vették birtokukba a Bókay-kerti Park strand látogatói ebben a hatalmas forróságban. A levegő rendszeresen harminc fölötti hőmérsékletében jól hűsített a víz 27-28 Celsius-fokos enyhesége.

A csempeburkolatot a téli hideg tönkretette, ezért kék színű, korszerű fóliaborítással látták el. Kicserélték továbbá a hozzá tartozó külső peremrészt is.

Az egyik anyuka, Karmen különösen a medence sima alját dicsérte. Hozzátette: – Szeretünk idejárni. Először is azért, mert ez van hozzánk a legközelebb. Csepelre tudnánk még menni, de minek? A picikkel nagyon macerás elbuszozni. Itt szép, gondozott a park, sok árnyas fa van, kellemes a víz. És ami még nagyon fontos, megfizethető!

Mint mondta, máshol az itteni belépőjegyek árának három-négyszeresét kellene kifizetni.

– Itt a kisbabámnak nem kell jegyet vennem, a két hat év alatti fiamnak fejenként 650-et, magamnak 1000 forintot fizettem a belépőért. Bejöttünk négyen 2300 forintból. Most pont jó, hogy ennyien vannak. Nyilván sokba kerülne, de szerintem volna igény még egy medencére. Hely lenne rá. Hétköznap a táborozó gyerekek népesítik be inkább a fürdőt, de tőlük még bőven megvagyunk. Egy szó, mint száz, nekünk ideális ez a hely.

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/74676/pics/lead_800x600.jpg
Bókay-kert Park Strand,Pestszentlőrinc-Pestszentimre
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?