Szaniszló a pedagógusokra támadt

A Ballator bloggere szemezgetett a megválasztott új polgármester múltjából...

Az egykori Junior Gyermekélelmezési Vállalatot moslék szintű étellel padlóraküldő (akkor alpolgármester) Szaniszló Sándor most azzal alázza a kerület pedagógusait, hogy egyenesen gyermekeket kifosztó tolvajnak nevezi őket.

Ugyanis propagandájuk azt állítja, hogy a gyerekek éhesen mennek haza az iskolából, mivel a tanárok eleszik előlük a finom ételt. A cikk azt is szóvá teszi, hogy a tanárok nem fizetnek be felnőtt menüre, így mindenki a gyerekek menüjén osztozik.
 
Nézzük a tényeket.
 
Egy nincs külön gyermek és felnőtt étel a sulimenzákon.
 
A másik pedig, hogy Szaniszló tevékenysége alatt tanár biztosan nem evett a menzán, mert nem volt gusztusa hozzá. Az éhező gyerek az más, az kevésbé válogat. Mondjuk akkoriban abból is sokkal több volt...
 
De az is biztos, hogy ma nincsen olyan tanuló, aki éhesen menne haza az iskolából, mivel az iskolák menzáján megfelelő minőségben, megfelelő mennyiségben minden gyerek kap finom tápláló ételt.
Ez a történet semmi másról nem szól csak arról, hogy politikai haszonszerzés céljából az ellenzék polgármester-jelöltje és emberei valótlan történeteket találnak ki, vagyis egyszerűen hazudnak. 

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/84782/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?