Eszement balos adóemelés küldheti padlóra a XVIII. kerületieket

Csaknem másfélszeresére emelték az építményadót a többségbe került balliberálisok. Hiába, valahogy ki kell termelni a brutálisan feltornázott elvtársi fizukat...

Szaniszló: fizessenek a gazdagok! Ja, nem, bocs, az más: fizessen mindenki, hogy mi gazdagodjunk!

A Maszop azt üzente: ma ti szoptok!

Avagy Szaniszló Sándor (MSZP), a XVIII. kerület új polgármestere sem akad lemaradni a fővárosi lakosságot szanaszéjjel sarcoló szivárványos vezetőtársai mögött: Pestszentlőrinc-Pestszentimrén is a helyi lakosokon csattan a balliberális ostor karácsony előtt.

Hiába, a „felszabadító” ellenzéki szörnykoalíció gittegyletei nagyon éhesek, fel kell tölteni a kasszát, hogy ki lehessen „szorítani” a jól feltornázott saját fizetéseket, tiszteletdíjakat. A módszer a régi: adózzon a lakosság – fizessenek a gazdagok a kis- és közepes keresetűek; gazdagodjanak az elv- és párttársak!

A XVIII. kerületi új többség tehát csukás nélkül elfogadta Szaniszló Sándor (MSZP) polgármester közel sem kispályás előterjesztését, mellyel közel 50 százalékkal(!) emelte meg az építményadó mértékét a vállalkozók számára. Ha lúd, legyen már kövér! (A történeti hűség kedvéért: az indítvány ellen szavaztak a Fidesz és a KDNP képviselői.)

A balliberálisok azt hazudják, hogy a mocskos sarc csak a multikat érint, valójában viszont minden magyar ember, minden helyi vállalkozó nyögi majd 2020-tól. A szivárványos szörnykoalíció térdre kényszerítheti a helyi vállalkozókat, akik most oszthatnak-szorozhatnak, miből és hogyan gazdálkodják ki a durva és eszement adóemelést, ha nem akarnak tönkremenni. Akár fejlesztéseket állítanak le, akár munkavállalókat bocsátanak el, annak mindenképpen a kerületben élők lesznek a vesztesei. Ugyanúgy a helyieken csattan amúgy a multik megemelt terhe is, mert – ismerve az üzleti logikájukat – a többletadót a náluk dolgozók béremelésén verik majd le. Mert mit gondol Szaniszló elvtárs? Simán lenyelik az emelést, nem a munkavállalóikra tolják rá? Hát a nagy francot!

Ennyit tehát arról, hogy kik lesznek a balliberális tombolás vesztesei. A nyertesei pedig – nos, ők röhögnek a markukba. Mert azt hiszik: a gyorsan jött pénznek nincs szaga. Pedig a XVIII. kerületen is egyre áthatóbb a bűz.

https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/86967/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?