Szaniszló ünneprontása: hadat üzent a pestszentimrei civileknek

Ha már építeni nem tudnak, legalább rombolnak: lefújta a civilek hagyományos előszilveszteri utcabálját a XVIII. kerület szoci-dékás szánalomharcos szégyenvezetése.

Szaniszló romboló üzemmódban: lesz itt nemulass (a civileknek)!

Speciális karácsonyi ajándékkal lepte meg a XVIII. kerület közösségét a szocialista viccpolgármester, Szaniszló Sándor. A gyökértelen balliberális sormintát bőszen követve beletörölte a lábát az önszerveződő, büszke és tudatos helyi közösségekbe, hadd hulljon a férgese!

Szaniszló elvtárs – aki tehát a kerületben élő civilek számára a legkevésbé sem pajtás – a szeretet ünnepe előestéjén invitálta meg „szeretetvendégségébe” az itt élőket. Mégpedig az elbocsátó, szép üzenettel: brutális balliberó radírral kitörölte a XVIII. kerület évzáró programjai közül az Együtt Pestszentimréért Egyesület helyi hagyománnyá vált, méltán népszerű előszilveszteri utcabálját. Hiába volt már engedélye a szervezetnek, és pörgette fel az előkészületeket, támogatás és segítség helyett csak egy mocskos kokit kapott. A „felszabadító” ellenzéki önkormányzat ugyanis jól a szervezők képébe vágta: mégsem engedélyezik az esemény megrendezését (via Magyar Hírlap).

Vagyis Szaniszlóék úgy döntöttek: lesz itt nemulass! A helyi közösségeknek. Akik most sírva vigadhatnak, miközben megeszik, amit október 13-án a felelőtlen többség kifőzött nekik.

„A balliberálisok hadat üzentek a pestszentimrei civileknek. Ami nem hozzájuk köthető, azt kiszorítják a kerületből”

– rántotta le a leplet a legújabb aljas Szaniszló-csomagról Tóth Kálmán, a Fidesz–KDNP kerületi képviselőcsoportjának vezetője.

A kocka tehát el van vetve. Szaniszlóék hadat üzentek. A XVIII. kerületben élők talpraesettségén és állhatatosságán múlik, milyen lesz a fogadjisten!

Címkék: Dél-Pest
1
https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/87947/pics/lead_800x600.jpg
Dél-Pest
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-12-26 11:12:00
Csak rá kell nézni ennek a gyökérnek a pofájára, és minden tisztává, és világossá válik !!!!
Kell még mondanom valamit, Ildikó ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?