Szaniszló ámokfutása soha nem érhet véget...

A neogyurcsányista szégyenpolgármester alaposan nyakon csördítette a pestszentimreieket.

Az újabban DK-s polgármester süket az érvekre, csak erőből politizál. Fotó: Facebook/Szaniszló Sándor

Egykori pártját, az MSZP-t jól megcsalta Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület farizeus neogyurcsányista viccvezére, aki úgy váltogatja a politikai közösségeit, mint kikapós kamaszfiú az alsógatyáit. Van azonban, amiben ő sem változik: a megforgatott köpönyeg ugyan DK-s, az ámokfutás viszont a régi!

A Szaniszló által vezetett szivárványos szörnyetegszövetség leplezetlen politikai leszámolásba kezdett a kerületben, legfőbb célpontjuk pedig – via Magyar Hírlapa pestszentimreiek. A szégyenpolgármester által kézivezényelt balliberális testület megcselekedte, amit megkövetelt a – na, nem a Haza, hanem a – Főnök: a legújabb politikai „bűncselemény” a Pestszentimrei Közösségi Ház összevonása a pestszentlőrinci Kondor Béla Közösségi Házzal.

A kormánypárti képviselők a civilekkel a hátuk mögött hiába érveltek, hogy Szaniszlóék semmibe veszik a szakmai érveket, nem kérik ki a helyiek véleményét, a DK-dákókoalíciója (feat. MSZP, Momentum) „strukturális átalakításra” hivatkozva kivégezte a szentimreiek függetlenségét, önállóságát.

A ma vesztesei csak abban bízhatnak: holnap azért jön még DK-s kutyákra is dér...

Címkék: Dél-Pest
https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/91052/pics/lead_800x600.jpg
Dél-Pest
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?