Szaniszló, a hazaáruló

Vannak vajon fokozatai az aljasságnak? Ha vannak, akkor a XVIII. kerület DK-s polgármestere kiakasztotta a számlálót.

A kerületben található a Hargita tér. Olyan utcák ölelésében mint, Székelyudvarhely utca, Sepsiszentgyörgy utca, Kézdivásárhely utca, Fogaras utca, és így tovább. Azt gondolnánk, egy aradi származású ember, otthon érezheti itt magát. Kivéve a gyevi bírót, azaz Szaniszló Sándor polgármestert.

A Hargita téren áll egy kereszt, amihez az alapanyagot, a földet, és a sziklákat Nagy-Magyarország 64 vármegyéjéből hozták ide. A Rákosi korszak lerombolta, majd a nemzetépítők újra felépítették, aztán újra lerombolták, majd újra felépítették. Hányattatott sorsa volt tehát ennek a keresztnek, de büszkén áll. 

A Fidesz-KDNP a keresztnél tartott megemlékezést Trianon 100-ik évfordulóján, ahol Ughy Attila, volt polgármester (jelenleg a fővárosi frakció tagja) tartott beszédet. Tehették volna ezt egy csodálatos emlékműnél is. Egy magánvállalkozó ugyanis tavaly jelentkezett, hogy hajlandó adni nem kevesebb mint 40 millió forintot, egy csodálatos Trianon emlékmű létrehozására a téren. Ekkor jöttek a választások és a DK-s Szaniszló lett a polgármester. 

Aki ugyan aradi származású, viszont azt mondta, nem kell az "ingyenpénz" emlékműre. Így kell egy mozdulattal megtagadnod saját gyökereidet, elárulni országodat és hazádat. 

Csakhogy némi borsot azért törtek Szaniszló nem kicsi firnyákja alá, mert egy közeli magáningatlanon elkészült a tervezett emlékmű nemrég felállított és megszentelt mini másolata. A polgármester úr pedig lesz szíves megpukkadni.

1
https://teraszvaros.blogstar.hu/./pages/teraszvaros/contents/blog/95923/pics/lead_800x600.jpg
Dél-Pest,teraszváros
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-06-12 17:23:14
Dákó párti köcsög szarjankó szerintem már ezerszer megbánták az emberek, hogy rád tették az X-t.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?