Ajándékcsomagot kaptak a szépkorúak

2018.04.04.

Az időjárás tudja, mikor kell rendesen viselkednie. A Fővárosi Önkormányzat által fenntartott Alacskai Úti Idősek Otthonában rendezett ajándékcsomag-átadási ünnepség idejére szép arcát mutatta.

Bevándorlók helyett támogassuk a családokat!

2018.04.02.

Kucsák László országgyűlési képviselő meghívására ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász ismertette Magyarország előtt álló sorsdöntő politikai kihívásokat a Polgárok Házában.

Kucsák László a zenéről és a nemes célokról

2018.03.20.

Kucsák László országgyűlési képviselő, a Dohnányi Ernő Zeneiskola művésztanárai és növendékei hatodik alkalommal adtak jótékonysági koncertet a Rózsa Művelődési Házban, adta hírül a Blogstar a közelmúltban. Most a koncertről készült videón a képviselő beszél arról, hogyan vált ilyen népszerűvé a kezdeményezés. 

A hölgyek adják az élet fűszereit

2018.03.17.

Nőnek lenni mindig jó, ma különösen nagyon jó! – lelkesedett a Kondor Béla Közösségi Házban a Nyugdíjas Érdekvédelmi Egyesület március 8-i nőnapi rendezvényén egy kedves arcú hölgy, miközben a sokadik virágszálat is átvette férfi ismerőseitől.

Kucsák László lépett – Kerítést is kapott a felújított játszótér

2018.03.12.

Az önkormányzat teljes finanszírozásával biztonságot jelentő új kerítés védi a Vándor Sándor utcai játszótéren a gyerekeket. A Szent Lőrinc-telep házai között, a Fecskefészek bölcsődével szemközt lévő hatalmas játszóhely felújítása része annak a programnak, melynek során hat kerületi játszótéren végez karbantartást, esetenként bővítést a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt.

Kucsák László-koncert – Nemes célért, fergeteges hangulatban

2018.03.10.

Hatodik alkalommal adott jótékonysági koncertet a kerületben a Dohnányi Ernő Zeneiskola művésztanárainak és növendékeinek közreműködésével Kucsák László, Pestszentlőrinc-Pestszentimre országgyűlési képviselője – ismét egy nemes cél érdekében. A Rózsa Művelődési Ház színházterme március 3-án is megtelt. Alig maradt üres szék, többtucatnyian voltak kíváncsiak az előadásra, amelyet idén a Facebookon is követhettek az érdeklődők. Az eseményen több mint félmillió forint gyűlt össze.

Világbajnokok közt a fogyatékkal élő teniszezők

2018.03.04.

Ötödik alkalommal rendezték meg az önkormányzat támogatásával a Bókay-kert fedett teniszpályáján az Európai Speciális Olimpia Tenisz Napot, amelynek keretében a speciális igényű fiúk és lányok ragadtak ütőt. Bebizonyítva, hogy a helyzetüktől függetlenül nem áll távol tőlük a sport.

Kucsák László a szebb, korszerűbb és komfortosabb iskolákért

2018.03.02.

Csaknem egymilliárd forintos támogatást sikerült elnyerni tavaly három kerületi általános iskola – a Gulner, a Brassó és a Kastélydombi – befogadóképességének növelésére Kucsák László kormánnyal való együttműködésének és lobbitevékenységének köszönhetően. Az idén kezdődő munkák végeztével a pedagógusok és a diákok modern, a XXI. századi elvárásoknak megfelelő intézményeket vehetnek majd birtokba.

A mindennapok csodáit keresték az óvodások

2018.03.01.

Az önkormányzat a Kondor Béla Közösségi Házzal együttműködve Csillagszemmel – 2018 „Játszik és sportol az oviban Picurka és Gyurka” címmel hirdetett meg rajzversenyt a kerületi óvodások számára. Húsz óvodából 175 óvodás 188 alkotása versenyzett egymással, köztük három csoportos munka.

Lüktetően színes koncert a jövőért

2018.01.18.

Fiatal fúvósok és szimfonikusok koncerttel köszöntötték idén is az új esztendőt Pestszentlőrinc-Pestszentimrén.

Ezeket a cikkeket olvastad már?