A hölgyek adják az élet fűszereit

2018.03.17.

Nőnek lenni mindig jó, ma különösen nagyon jó! – lelkesedett a Kondor Béla Közösségi Házban a Nyugdíjas Érdekvédelmi Egyesület március 8-i nőnapi rendezvényén egy kedves arcú hölgy, miközben a sokadik virágszálat is átvette férfi ismerőseitől.

Világbajnokok közt a fogyatékkal élő teniszezők

2018.03.04.

Ötödik alkalommal rendezték meg az önkormányzat támogatásával a Bókay-kert fedett teniszpályáján az Európai Speciális Olimpia Tenisz Napot, amelynek keretében a speciális igényű fiúk és lányok ragadtak ütőt. Bebizonyítva, hogy a helyzetüktől függetlenül nem áll távol tőlük a sport.

Három új műfüves pálya a városrészben

2017.11.26.


Folytatódott a Magyar Labdarúgó Szövetség és az önkormányzat közös sportpályaátadó ünnepségsorozata. Három újabb kerületi általános iskolák diákjai örülhetnek, hogy saját műfüves pályájuk van.

Ünnepelt a Vackor és a Kölyökmackó Óvoda

2017.05.29.

Két alpolgármester is tiszteletét tette azon az ünnepen, amelyen a Vackor és a Kölyökmackó Óvodában emlékeztek az alapítás évfordulóira. Pestszentlőrinc-Pestszentimrén megkülönböztetett helyet kap a gyermekekkel való foglalkozás. Minden városvezető azon van, hogy a kicsinyek minél jobb körülmények között készülhessenek iskolás éveikre.

Ezeket a cikkeket olvastad már?