Hagyomány lesz a közösségi szeretet

2017.09.13.

Az önkormányzat célkitűzéseivel összhangban az augusztus vége, a szeptember mindig mozgalmas a Pestszentlőrinci Agapé Gyülekezet híveinek életében. Tagjai alapvetően azért találkoznak, hogy kötetlen beszélgetés révén kerüljenek még közelebb egymáshoz. Ughy Attila polgármester a közösségépítés elkötelezett támogatója, s nagy energiákkal segíti mind a világi, mind az egyházi keretek közötti kapcsolatok szorosabbra fűzését. Az Agapé Gyülekezet ötvözi a kettőt, s ez külön elismerésre méltó kezdeményezés, amely lassan hagyománnyá válik.

Nyertek a golfosok Tótvázsonyban

2017.08.02.

Ki gondolná, hogy Pestszentlőrinc-Pestszentimrén golf klub is működik. Pedig működik, s nem is akárhogyan. Mint a felvételen is látható, az Ughy Attila polgármester széleskörű figyelmességének köszönhetően dolgozó egyesületbe a legkülönbözőbb korosztályból gyűlnek össze a tagok, s szállítják a versenyekről a jó eredményt.

Szívügyüknek tekintik az iskolákat továbbra is

2017.04.04.

Köznevelésbarát önkormányzatnak tartja magát Pestszentlőrinc-Pestszentimre városvezetése. Vallják, hogy minden gyerek tehetséges valamiben, az önkormányzatnak pedig épp olyan fontos kötelessége, mint az óvodának, iskolának, hogy a maga eszközeivel hozzájáruljon e tehetség kibontakoztatásához.

Ezeket a cikkeket olvastad már?