Szent Istvánra emlékeztek Pestszentimrén is

2018.08.21.

Hagyományosan idén is államalapító Szent István királyunk jövőbelátó tetteire emlékeztek Pestszentimrén, a Hősök terén augusztus 20-án. A történelmi személyiség életútját Marton József történész idézte fel ünnepi beszédében. A megemlékezés után koszorúzás következett. Fejet hajtott Szent István emléke előtt Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselő és a kerületi önkormányzat polgármestere, Ughy Attila is.

Tekintsék meg a megemlékezésről készült videót!

Legyen a szülőké a döntés genetikai elváltozásokkal kapcsolatban

2018.04.13.

A genetikai elváltozások születés előtti felfedezésével a szülők kezébe adható a végső döntés lehetősége, és ezt a lehetőséget meg kell teremteni, s a kezükbe kell adni. Ezekkel a gondolatokkal köszöntötte a gyermekorvosok pestszentimrei konferenciáját résztvevőit Ughy Attila polgármester. Hozzátette: megtiszteltetésnek tartja, hogy egy ilyen fontos orvosi témát felölelő szakmai fórum házigazdája lehet a XVIII. kerület.

Pelenkatorta – segítség az önkormányzattól

2018.02.09.

Meglátogatta a városrész idei két első újszülöttjét és szüleiket Kucsák László országgyűlési képviselő és Ughy Attila polgármester.

Új rendelőt kap Pestszentimre

2017.11.24.

Márton-napi vacsorát tartott a Vasvári Pál Polgári Egyesület a Pestszentimrei Közösségi Házban.

Fergeteges utcabál a Sportkastélynál

2017.08.22.

Az önkormányzat Szent István-napon is kitett magáért. Ughy Attila polgármester nagy gondot fordít arra, hogy a kerület lakói minőségi programkavalkádból válogathassanak. Így történt ez most is.

Remek állatkákat rajzoltak az óvodások a pályázatra

2017.06.19.

A városvezetés nagy örömmel üdvözölte a pestszentimrei óvodások számára indított kezdeményezést, amelynek középpontjában egy tetszés szerin kiválasztott állat lerajzolása volt. Hogy nagyobb nyomatékot adjanak a pályázatnak, az önkormányzat felsővezetői szinten gondoskodott az elismerések átadásáról.

Ezeket a cikkeket olvastad már?