„Utószilveszterező” nyugdíjasok Pestszentimrén

2019.01.16.

Február 1-én újból jöhetnek a nyugdíjasok a Pestszentimei Közösségi Házba (PIK), hogy a népszerű operett- és musicalslágerek révén szórakoztató órát tölthessenek el együtt. Mintha utószilvesztereznének egyet.

Legutóbb január 11-én énekelt nekik Pethő-Tóth Brigitta és Gencsev Gábor, akik évek óta havonta elhozzák nekik a vidámságot.

A két tehetséges ifjú művész az első perctől magával ragadja közönségét. A Mágnás Miskából Marcsi belépője vagy a Cintányéros cudar világ és a Hej, cigány megtette hatását. A Rég volt, a Fáj a szív és a Ma éjjel táncolnék szintén nagy sikert aratott az „ismerős” nézők előtt, akik legtöbbször együtt énekeltek a fiatal művészekkel.

– Három éve járunk ide, nagyszerű a közönség – mondták a művészek a műsor után, akik nemcsak a színpadon, de az életben is egy párt alkotnak. Brigitta, a József Attila Színház tagja, érdekes módon főleg prózai darabokban szerepel. Férje, Gábor szabadúszó, aki létre hozott egy utazó színházat Kacsóh Pongrác néven. Természetesen, ebben is kap szerepet párja…

Ezeket a cikkeket olvastad már?