Közbiztonság: Rendőrök, tűzoltók, polgárőrök kitüntetése

2019.07.19.

Rendőröket, tűzoltókat, katasztrófavédelmi szakembereket és polgárőröket tüntettek ki a „Közalapítvány a XVIII. kerület Közbiztonságáért” szervezet vezetői.

Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata „Közalapítvány a XVIII. kerület Közbiztonságáért” közalapítványa Szent György díjat, valamint Szent Flórián díjat és e kitüntetésekhez kapcsolódó jutalmakat, illetve elismerő okleveleket, valamint polgárőr tevékenységért elismerő okleveleket és jutalmakat adományozott a XVIII. kerületért végzett kiemelkedő munkáért, a rendért és biztonságért felelős testületek arra érdemes tagjainak.

Ughy Attila megköszönte azoknak a munkáját, akik azért dolgoznak, hogy a kerületiek biztonságban érezhessék magukat.

– Pestszentlőrinc-Pestszentimrén olyan közösségben élünk, ahol a polgáraink békében, nyugalomban élhetnek – emelte ki beszédében a polgármester. – Ennek az életnek a feltételeit olyan együttműködés adja, amire minden település büszke lenne. Az önkormányzat, a katasztrófavédelem, a rendőrség, a polgárőrség és egyéb szervezetek, mint például a mezőőrség, évek óta hatékonyan dolgoznak együtt. És nemcsak a rendvédelem, a biztonság területén, hanem a zöldterületek védelméért, az illegális szemétlerakás ellen is egyre sikeresebb munkát végzünk közösen.

A Szent György Díjat és a dicsérő okleveleket Ughy Attila polgármester, a kuratórium elnöke, dr. Lévai István Zoltán alpolgármester, a kuratórium alelnöke és Potyondi István alezredes, a BRFK XVIII. kerületi Rendőrkapitányság helyettes vezetője adta át.

Ezeket a cikkeket olvastad már?