Harcművészeti bemutató, részvétel üldözéses akcióban

2019.06.26.

Diákok és más kerületi érdeklődők vettek részt Pestszentlőrinc-Pestszentimre rendőrkapitányságának nyílt napján. A mintegy 450 látogató élvezettel nézte végig az önvédelmi harcművészeti bemutatót, volt részese számítógépes szimuláció segítségével üldözéses rendőrségi akciónak, ismerkedett a büntetésvégrehajtás intézményeinek belső életével.

A részletek a videón megtekinthetők.

Közbiztonság – Rendőrségi nyílt nap színes programokkal

2018.06.13.

A városrész önkormányzata számára kiemelkedően fontos a közbiztonság további erősítése. Ezért a helyi rendőrség támogatásán kívül olyan programok szervezését is örömmel fogadják, amelyek a rendőrök munkáját közelebb hozzák a fiatalokhoz, bemutatják annak szépségeit, nehézségeit. Ilyen az izgalmas és látványos szombati esemény is. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága nyílt napot tart június 16-án 10 órától a kapitányságon (Üllői út 438.).

Jutalom a rendőröknek

2017.12.30.

Újabb alkalom, amikor Pestszentimre-Pestszentlőrinc önkormányzata ösztönzi a városrész rendőreit a helyi közbiztonság további erősítésére.

Rablás a Havannán – gyors és sikeres rendőri intézkedés

2017.11.12.

A Havanna utcában november 9-én egy férfit bántalmaztak és elrabolták mobiltelefonját, a gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően a tettest perceken belül elfogták és elrendelték az előzetes letartóztatását.