Újévi koncert a Sportkastélyban

2018.01.09.

Ughy Attila polgármester újévi köszöntőjét mondja

A filmzenei és a populáris zenei műfaj átiratai, valamint jól ismert komolyzenei művek dallamai csendültek fel a Dohnányi Zeneiskola hagyományos újévi koncertjén. A koncertet megelőzően Kucsák László országgyűlési képviselő és Ughy Attila polgármester is köszöntötte a jelenlévőket és kívánt mindenkinek sikerekben gazdag boldog újévet.

Fergeteges utcabál a Sportkastélynál

2017.08.22.

Az önkormányzat Szent István-napon is kitett magáért. Ughy Attila polgármester nagy gondot fordít arra, hogy a kerület lakói minőségi programkavalkádból válogathassanak. Így történt ez most is.

Látvány és tánc a Sportkastélyban

2017.06.25.

Ughy Attila polgármester sokat vár a táncos rendezvénytől. Büszke művészi vénával megáldott kerületi lakosaira vagy az itt felserdültekre és Pestszentlőrinc-Pestszentimréről elszármazottakra, mint például az legutóbbi Oscar-díjunk kiérdemlőjére, Deák Kristófra is. Tudja, hogy az ilyen tehetségeket felvonultató rendezvényekből, az őket gondozó műhelyekből kerülnek ki a holnap ország-világ által elismert jelesei. Mindent megtesz, hogy támogassa a műhelyeket. Ezért is fontos ez az esemény.

Ezeket a cikkeket olvastad már?