Új gyermekorvosi rendelő Pestszentimrén

2017.08.28.

Az egészségügy helyi fejlesztését szolgálja az a forrás, amely Kucsák László országgyűlési képviselő munkája révén jut Pestszentimrére. A városrész képviselője Ughy Attila polgármesterre szorosan együttműködve olyan célokért dolgozik, amelyek elérése a legfontosabbak közé tartozik a kerület fejlesztésében.

A Címer utca, Ady Endre utca, Nemes utca által határolt tömbben 15–20 éve felépült rendelőintézet mellé egy új gyermekorvosi és fogorvosi szakrendelő fog épülni mintegy 350 millió forintból.

Kucsák László a tovabb18.hu-nak elmondta, az előkészületek már zajlanak, azok minden egyes folyamatánál jelen vagyok, és minden egyes lépésnél egyeztet a szakemberekkel. A tender terve várhatóan a nyár végére elkészülnek, ezt követően kerülhet sor a kivitelező kiválasztására, majd megkezdődhetnek a munkálatok. A fejlesztések megtervezésekor folyamatosan egyeztettünk arról, hogy mik a jelenlegi problémák, mire lenne szükségük az adott szolgálatoknak, speciálisan az ő igényeiket vettük figyelembe. Egy nagyon modern, de a környezetbe illő impozáns rendelőintézetet vehetnek birtokba hamarosan a kerületiek, hangsúlyozta Kucsák László.

Kiemelte, a cél a kerületiek egészségbiztonságának megteremtése, az, hogy az orvosok a lehető legjobb körülmények között dolgozhassanak, a lakosok pedig minél magasabb színvonalú ellátáshoz jussanak. A leendő rendelő épülete természetesen akadálymentesített lesz.

Ezeket a cikkeket olvastad már?