BKIK fórum – Fejlesztési sikerek várhatók jövőre is Pestszentlőrincen

2018.12.29.

Ughy Attila Pestszentlőrinc-Pestszentimre polgármestere volt az előadója annak a Vállalkozói Fórumnak, amelyet a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara rendezett a városrész XVIII. kerületében.

BKIK – Praktikus tanácsok kisvállalkozóknak

2018.12.22.

A szakoktatás terén, amit német mintára vett át a kormány, még bőven van mit javítani – hangsúlyozta Szatmáry-Jähl Angéla, a BKIK. XIX. kerületi tagcsoportjának elnöke a szervezet Vállalkozói Fórumán Pestszentlőrincen.

A munkavállalók számára is bíztató Pestszentlőrinc jövőképe

2018.12.20.

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közelsége hosszú távon komoly előnyöket jelent a XVIII. kerületben élő munkavállalók számára – hangsúlyozta Ughy Attila polgármester azon a Vállalkozói Fórumon, amelyet a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara szervezett a kerületben. 

Kamara – A békéltető testület ingyen segít a fogyasztóknak

2018.11.28.

Egy Pestszentlőrinc-Pestszentimrén tartott sikeres gazdasági eseményről számolt be Erdődy Viktor, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara XVIII. kerületi tagcsoportjának vezetője. Az általuk szervezett Vállalkozók Fórumán, amelyen Ughy Attila kerületi polgármester és Szatmáry-Jähl Angela, a BKIK. XIX. kerületi tagcsoportjának elnöke is részt vett, elsősorban a fogyasztók és vállalkozók közös tanácskozásáról számolt be.

A munkaerőhiány leküzdésében is segít a kamara

2018.11.22.

A vállalkozói érdekérvényesítés a kamarai törvény 1994-es fennállása óta fontos feladata a kamaráknak – kezdte negyedszázadra visszanyúló előadását Szatmáry-Jähl Angéla, a BKIK. XIX. kerületi tagcsoportjának elnöke azon a Vállalkozói Fórumon, amelyet a XVIII. kerületben tartott a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara.